Konu
:
Kadayıflı Tavuk Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Kadayıflı Tavuk Sarma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kadayıflı Tavuk Sarma
Kadayıflı tavuk sarma tarifi - Kadayıflı tavuk sarmanın Yapılışı - Kadayıflı tavuk sarma nasıl yapılır
Malzemeler:
1
50 gr
kadayıf
2
300 gr
ince dövülmüş tavuk göğsü
3
2 dal fesleğen
4
100 gr
ıspanak yaprağı
5
2 adet yumurta
6
Tuz
7
Karabiber
8
Sıvı yağ
Tarifi
Kadayıfı didikleyin
Tavuk etlerini düz bir zemine serin ve üzerine tuz, karabiber serpin
Fesleğen ve ıspanak yaprağını etlerin üzerine pay edin
Tavuk etlerini rulo şeklinde sarın
Kadayıftan bir miktar alıp avucunuzda düzleştirip içine tavuk etini koyun, rulo şeklinde sarın
Çırpılmış yumurtaya bulayın ve sıvı yağda kızartın
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul