Konu
:
Bifstrogonof
Yalnız Mesajı Göster
Bifstrogonof
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bifstrogonof
Malzemeler:
- 750 gr bonfile
- 2 adet soğan
- 2 çorba kaşığı margarin
- 1 çorba kaşığı un
- 1 çorba kaşığı salça
- 2 çay kaşığı hardal
- 200 gr krema
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı limon
- Tuz
Hazırlanışı:
Eti yarım parmak kalınlığında ve iki parmak uzunluğunda doğrayıp, bir çay kaşığı karabiberle ovun
Derince bir tavaya margarini alıp ince kıyılmış soğanları kısık ateşte 10 dakika kavurun
Etleri ilave edip yüksek ateşte
karıştırarak 5 dakika daha kavurun
Bir çorba kaşığı unu kavrulmakta olan etlere serpip karıştırın
Sonra bir çorba kaşığı domates salçası ile ikişer çay kaşığı hardal ve tuzu katıp, 4 dakika kadar yüksek ateşte pişirin
Bir bardak çiğ krema ile birkaç damla limon suyunu ilave edip, kaynatmadan pişirin
Sıcak olarak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul