Konu
:
Kurban Etiyle Kavurma
Yalnız Mesajı Göster
Kurban Etiyle Kavurma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kurban Etiyle Kavurma
kurban etiyle kavurma nasıl yapılır
Kurban bayramında kestiğimiz kurbanlarımızdan ailemiz ve misafilerimiz için çok güzel et yemekleri yapabiliriz
Kurban etlerinden 1 gün dinlendirdikten sonra harika et yemekleri pişirebilir, kurban etlerini çok güzel değerlendirebiliriz
Örneğin size basit ama lezzetli bir et kavurma tarifi vereceğim
Et kavurması tarifini sığır etiyle yapabilirsiniz yine koyun ya da kuzu etiyle de bu yemeği yapabilirsiniz
Malzemeler:
200 gram kemiksiz et
4 adet arpacık soğan
1 adet sivri biber
4 adet çeri domates
1 yemek kaşığı yağ
Yeteri kadar tuz karabiber
Hazırlanışı:
Bir tavaya yağ koyup kuş başı doğranmış eti iyice kavurun
Daha sonra arpacık soğan ve biber ilave ederek kavurun
Daha sonra domates, karabiber ve tuz ilave ederek birkaç dakika daha kavurduktan sonra ocaktan alın
Bir tabağa alıp üzerine kekik ilave ederek veya pilav üzerinde servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul