Konu
:
Koyun Budu Rosto
Yalnız Mesajı Göster
Koyun Budu Rosto
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Koyun Budu Rosto
Gereçler:
1,5 kg koyun budu( yağı ayrılmış)
2 yemek kaşığı yemeklik yağ
2 küçük havuç 2 orta boy soğan
Tuz
Yapılışı:
1
Büyücek bir tencereye 2 kaşık yağla beraber koyun budunu koyup ara sıra çevirerek 10-15 dakika kızartın
Ayıklayıp dörde böldüğünüz sebzeleri kattıktan sonra biraz daha kızartın
2
Yeterince sıcak su ve tuz katıp üzeri kapalı olarak kısık ateşte 1,5-2 saat pişirin
3
Et suyunu çekince, dilimler halinde keserek bir servis tabağına yerleştirin
Etin üzerine tenceredeki sebzeli ve yağlı suyu süzgeçten geçirin
Not: Etleri bu şekli vererek servis tabağına yerleştirin
Budun kemiğini süslü kağıtla sarıp etlerin ucuna koyun
Eti, haşlanmış ve sote yapılmış sebzelerle süsleyip servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul