Konu
:
Şatobrian ( Tava)
Yalnız Mesajı Göster
Şatobrian ( Tava)
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şatobrian ( Tava)
Gereçler:
350-500 gr sığır filetosu
Kızartma yağı
Tuz-karabiber
Yapılışı:
1
Yıkanmış ve kurulanmış eti, kızgın yağda, çevirerek 12-18 dk kızartın
Arada bir tavadaki yağı üzerine gezdirin ve pişme süresini 15-20 dakika uzatın
Üzeri kapalı olarak bekletin
2
eti dilimleyin ( pişen etin içi pembe olmalıdır)
Haşlanmış bezelye, havuç, kuşkonmazı yağdan geçirerek sote yapın
Üzerine bernez sos dökerek etin yanında servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul