Yalnız Mesajı Göster

Pazılı Kuzu Kapama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pazılı Kuzu Kapama



Malzemeler:


6 parça kemikli kuzu eti

4-5 sap taze soğan

4 pazı yaprağı

2-3 diş sarımsak

45 gr tereyağı

1 su bardağı su

Tuz
Hazırlanışı:

* Tavada tereyağını eritin Etleri ekleyip çevirerek hafif kızartın ve yayvan bir tencereye alın


* Soğanların yeşil saplarını kıyıp tereyağında hafif soteleyin Pazı yapraklarını iri iri doğrayın Soğan ve pazıları etlerin üzerine yayın


* Sarımsakları soyup ikiye kesin ve etlerin üzerine serpiştirin Suya bir miktar tuz ekleyip karıştırın ve tepsiye ilave edin Kapağı kapalı olarak 45 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla