Konu
:
Hatay Usulü Biftek
Yalnız Mesajı Göster
Hatay Usulü Biftek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hatay Usulü Biftek
Hatay Usulü Biftek Tarifi - Hatay Usulü Biftek Yapılışı - Hatay Usulü Biftek Nasıl Yapılır - Hatay Usulü Biftek Malzemeleri
MALZEMELER
1 kg
köftelik et
2 yemek kaşığı tereyağı
2 dilim bayat ekmek
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı un ve domates salçası
1 çay kaşığı nane
Tuz
YAPILIŞI
Köftelik et, ekmek içi, un, tuz, karabiber, nane, salça ve bir kaşık yağ ile iyice yoğurulur
Geri kalan yağla fırın tepsisi yağlanır
Hazırlanan harç bir parmak kalınlığında açılarak üstüne yağ ve salça sürüldükten sonra fırına verilir
Piştikten sonra kesilip patates püresi ile birlikte servis edilir
Hatay Valiliği
Antakya Mutfağı - Süheyla Budak
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul