Konu
:
Sultan Sarma Bonfile
Yalnız Mesajı Göster
Sultan Sarma Bonfile
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sultan Sarma Bonfile
Malzemeler
1 adet bonfile
1 yemek kaşığı kıyma
10 adet antep fıstığı
30 gr pastırma
Yarım yemek kaşığı tereyağı
Dereotu
yapılışı:
İlk olarak, bonfileyi incecik dövün
Daha sonra içine 1 yemek kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin
Daha sonra içe doğru sarın
Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp, eritin
İnce ince doğradığınız 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun
Kaşıkla karıştırarak, birkaç dakika tavada tutup, çıkarın
Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin
Üzerine tavada kızarttığınız pastırmayı koyun
Dilediğiniz garnitürle servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul