Konu
:
Kabuk Aşı / Malatya
Yalnız Mesajı Göster
Kabuk Aşı / Malatya
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabuk Aşı / Malatya
MALZEMESİ
1 kg
yağsız kemikli kuzu eti
1 çay bardağı nohut
20 adet kayısı kurusu
2 yemek kaşığı tozşeker
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı salça
Karabiber
Tuz
TARİF
Kayısıyı 30 dakika suda bekletin
Eti yıkayıp tencereye koyun
Margarin ekleyin, et suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin
Kayısıyı ilave edip kavurun
Üzerine salça, şeker, nohut, karabiber ve tuz koyup karıştırın
3 bardak su ekleyip 60 dakika pişirin
Maydanozla süsledikten sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul