Yalnız Mesajı Göster

Kabuk Aşı / Malatya

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabuk Aşı / Malatya



MALZEMESİ


1 kg yağsız kemikli kuzu eti

1 çay bardağı nohut

20 adet kayısı kurusu

2 yemek kaşığı tozşeker

2 yemek kaşığı tereyağı

2 yemek kaşığı salça

Karabiber

Tuz


TARİF


Kayısıyı 30 dakika suda bekletin

Eti yıkayıp tencereye koyun Margarin ekleyin, et suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin Kayısıyı ilave edip kavurun Üzerine salça, şeker, nohut, karabiber ve tuz koyup karıştırın 3 bardak su ekleyip 60 dakika pişirin Maydanozla süsledikten sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla