06-28-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bonfile Sarma
bonfile yemekleri - bonfile nasıl pişirilir - bonfile sarma nasıl yapılır

4 kişilik
15 dakika
Önceden ısıtılmış fırında 180-200 derecede 15 dakika
Sos hazırlığı: Tavada 15 dakika
Malzemeler
Bonfile (1 kg ,dövülmüş), Kabak (1 adet),
Domates (2 adet), Havuç (2 adet),
Soğan (1 adet), Taze fasulye (4-5 adet),
Sivribiber (4 adet), Salça (1 çorba kaşığı),
Maydanoz (1 tutam), Sıvıyağ (1 çay bardağı),
Sarımsak (4 diş), Tuz (1 tatlı kaşığı),
Karabiber (1-2 tatlı kaşığı),
Un (1 tatlı kaşığı), Nar eksişi (1 çorba kaşığı)
|
|
|