Yalnız Mesajı Göster

Bonfile Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bonfile Sarma



bonfile yemekleri - bonfile nasıl pişirilir - bonfile sarma nasıl yapılır

4 kişilik

15 dakika

Önceden ısıtılmış fırında 180-200 derecede 15 dakika

Sos hazırlığı: Tavada 15 dakika


Malzemeler


Bonfile (1 kg ,dövülmüş), Kabak (1 adet),

Domates (2 adet), Havuç (2 adet),

Soğan (1 adet), Taze fasulye (4-5 adet),

Sivribiber (4 adet), Salça (1 çorba kaşığı),

Maydanoz (1 tutam), Sıvıyağ (1 çay bardağı),

Sarımsak (4 diş), Tuz (1 tatlı kaşığı),

Karabiber (1-2 tatlı kaşığı),

Un (1 tatlı kaşığı), Nar eksişi (1 çorba kaşığı)

Alıntı Yaparak Cevapla