Konu
:
İspanaklı Kuşbaşı
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Kuşbaşı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Kuşbaşı
Ispanaklı Kuşbaşı Tarifi - Ispanaklı Kuşbaşı Yapılışı - Ispanaklı Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Ispanaklı Kuşbaşı Malzemeleri
İçindekiler:
500 gr Banvit Kırmızı Dana Kuşbaşı
1 çorba kaşığı köri salçası
200 gr basmati pirinci (unlu suyu gidinceye kadar yıkanmış)
400 ml et suyu veya piliç suyu
200 gr ıspanak (sadece yaprakları, iri doğranmış)
Tarif:
• Köri salçasını kalın dipli bir tavada ve hafifçe karıştırarak 1-2 dak
ısıtın
Karıştırmaya devam ederek etleri katın
Hızlı ateşte, etlerin her tarafı hafif kahverengi oluncaya kadar soteleyin
• Pirinç ve et suyunu ilave edip, hafifçe karıştırın
Hızlı ateşte kaynama noktasına kadar ısıtın
Ateşi kısıp, tavaya kapak kapatın
Pirinç suyu çekinceye kadar, yaklaşık 15 dak
pişirin
• Ispanak yapraklarını ekleyip, harmanlayın
5 dak
dinlendirip, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul