Konu
:
Beşamel Soslu Pirzola
Yalnız Mesajı Göster
Beşamel Soslu Pirzola
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamel Soslu Pirzola
pirzola yemekleri - pirzola tarifi - et yemekleri
Malzemeler:
10 adet kuzu pirzola,
2 kaşık margarin,
3 kaşık un,
2 bardak süt,
2 yumurta,
1 kaşık kaşar rendesi,
1 bardak zeytinyağı,
tuz,
karabiber
Hazırlanışı:
Unu margarin ile hafif pembeleşinceye kadar kavuralım
Sütü ilave edelim ve muhallebi gibi pişirelim
İçine yumurta, tuz ve kaşar rendesini ekleyelim
Pirzolalara tuz ve karabiber serpip sosa batıralım
Daha sonra kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartalım
Saplarına folyo sararak servis yapalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul