Konu
:
Peynirli Biftek Nasıl Pişirilir
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Biftek Nasıl Pişirilir
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Biftek Nasıl Pişirilir
Peynirli Biftek - Biftek Nasıl Pişirilir - Biftek Tarifi
Malzemeler:
-8 biftek
-200 gr
gravyer veya kaşar peyniri
-2 kaşık tereyağ veya margarin
-1 soğan, tuz ve karabiber
Tarifi:
1- Soğan rendelenir
Suyu alınıp tuz ve karabiber atılır
Etler batırılıp ağız kapalı olarak bir gece buzdolabında dinlendirilir
2- Peynir ve yağ bir tencereye konur
Kaynar su bulunan başka bir kabın üzerinde veya çok hafif ateşte eritilir
3- Biftekler alevsiz kömür ateşinde veya elektrikli ızgarada pişirilir
Kurumaması için önce bir yüzleri sonra öteki tarafları pişirilir
4- Sıcak sıcak üzerine erimiş peynir dökülür
Not: Yanına garnitür olarak sebze soteleri, patates tava ve pilav da konabilir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul