Konu
:
Mantarlı Kuzu Et Sote
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Kuzu Et Sote
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Kuzu Et Sote
et sote nasıl yapılır - mantarlı et sote tarifi - kuzu sote - mantarlı yemek tarifleri
Mantarlı kuzu eti sote malzemeleri
750 gr kuzu biftek
1 havuç
2 soğan
2 sivri biber
1 kırmızıbiber
2 yemek kaşığı tereyağı
500 gr mantar
2~3 domates
Tuz
Karabiber
Kekik
Kırmızı pul biber
Kimyon
Mantarlı kuzu eti sote:
Kuzu biftek, havuç, soğan, kırmızıbiber ve sivri biberleri jülyen doğrayın
Tereyağını tavada ısıtın
Yağ eridikten sonra etleri tavaya alıp soteleyin
Etler suyunu salıp çekinceye kadar pişirin
Soğan, havuç ve biberleri ekleyip yumuşayıncaya kadar soteleyin
Yemeklik doğradığınız domatesi ilave edip 5 dakika daha pişirin
Son olarak doğradığınız mantarları da ilave edip mantarlar yumuşayıncaya kadar pişirin
Baharatlar ve tuz ile tatlandırın
1-2 dakika daha pişirdikten sonra sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul