Konu
:
Bulgurlu Hindi Bonfile
Yalnız Mesajı Göster
Bulgurlu Hindi Bonfile
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bulgurlu Hindi Bonfile
Bulgurlu Hindi Bonfile Tarifi - Bulgurlu Hindi Bonfile Yapılışı - Banvit Tarifleri - Banvit Yemek Tarifleri
İçindekiler:
1 paket Hindi Bonfile
600 ml su
50 gr bulgur (köftelik)
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş sarmısak (dövülmüş)
1 tatlı kaşığı tane karabiber (dövülmüş)
50 gr beyazpeynir (ufalanmış)
Derin bir kaba su ve 1 tatlı kaşığı tuz koyup karıştırın
Bonfileleri sırasıyla tuzlu suya ve bulgura batırıp, her iki tarafını bulgur ile kaplayın
Yağsız tavada 2 çorba kaşığı zeytinyağını ısıtıp, etleri yerleştirin
Her iki tarafları pembeleşinceye kadar 4’er dak
pişirin
Ateşi kısın, kapak kapatın ve 3-4 dak
daha pişirin
Tavadan alın ve sıcak tutun
Etleri pişirdiğiniz tavaya kalan zeytinyağı, sarmısak, karabiber ve tuz katın
3 dak
karıştırarak pişirip ateşten alın
Karışımı etlerin üzerine gezdirin
Servis yapmadan hemen önce etlerin üzerlerine peynir serpip, yeşilliklerle süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul