Konu
:
Kuru Kayısılı Hindi
Yalnız Mesajı Göster
Kuru Kayısılı Hindi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuru Kayısılı Hindi
Kuru Kayısılı Hindi Tarifi - Kuru Kayısılı Hindi Yapılışı - Kuru Kayısılı Hindi Nasıl Yapılır - Banvit Kuru Kayısılı Hindi
İçindekiler:
2 paket Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet büyük boy soğan (dilimlenmiş)
2 tatlı kaşığı un
2 tatlı kaşığı kimyon
2 tatlı kaşığı kişniş
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
500 ml tavuk suyu
12 adet kuru kayısı
Karabiber (arzu edilen miktarda)
Derin bir tavada yağın yarısını ısıtıp, etleri hızlı ateşte 5 dak
karıştırarak soteleyin ve tavadan alın
Tavaya kalan yağ ve soğanları koyup, soğanlar kahverengileşinceye kadar soteleyin, un ve baharatları katıp, karıştırarak 1-2 dak
pişirin
Etleri tekrar tavaya alıp harmanlayın
Tavuk suyunu karıştırarak, azar azar ilave edin ve kaynama noktasına getirip kısık ateşte 10 dak
pişirin
Kayısıları ilave edip 15 dak
daha kaynatın
Karabiber serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul