Konu
:
Firinda Tavuklu Krep
Yalnız Mesajı Göster
Firinda Tavuklu Krep
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Firinda Tavuklu Krep
Firinda Tavuklu Krep
Krep icin:
4 Yumurta
1 Yemek K
Seker
1 Tutam Tuz
375g yada 3/8L Süt
125g yada 1/8 L Su
8 Yemek K
Yag
250g Un
Malzemeleri teker teker cirpin
10-15 dak bekletikten sonra kepceyle tavaya döküp bildigimiz gibi pisirin
iCi icin:
Tavuk Gögsü
Mantar
Kirmizi Biber
Domates
Tuz, Biber
Tavuklari ince uzun dograyip pisirin(tam pismesin diger malzemelerlede pisecek) Sonra ince dogranmis mantari ekleyin onlarda kavrulduktan sonra biberi ekleyin ve biraz sonrada kabugu soyulmus domates tuz ve biber ekleyip iyice pisirin
Bütün malzemeler sogutuktan sonra Kreplerin bir kenarina ic malzemeyi koyup sarin ve hepsine ayni islemi tekrarlayin
Yaglanmis tepsiye dizin ve birazcik su koyup firina verin
Suyunu cekince üstüne kasar rendesi serpin
Kasarlar eriyince firini söndürün
(Bütün islemi yapip yiyeceginiz zaman firina verirseniz sicak olmus olur) Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul