Konu
:
Tavuk Gulaş
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Gulaş
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Gulaş
tavuk gulaş
2 yemek kş tereyag
1 büyük sogan
3diş sarmısak
1 biber
200gr mantar
300gr tavuk kıyması
2
5 su bardagı su
1 tavuk bulyon
2 domates püresi
4 küçük boy patates
2 yemek kş krema
kıyılmış maydanoz
teflon geniş tencereyi tepsileri yagladıgımız gibi zeytinyagıyla yaglıyoruz
tereyagını ekliyoruz
kıymayı ekleyip tuz karabiber ve cok az seker serpip kıymanın her yeri esit pişene kadar kısık ateste kavuruyoruz
diger tarafta kabuklarını soyup yemeklik dogradıgımız patatesleri küçük bir tencerede haslayıp suyunu süzüyoruz
büyük soganı ve biberi jülyen dogruyoruz
sarmısagı minik dogruyoruz
mantarları dilimle
kıyma pişince üzerine mantarları yayıyoruz
üstüne biberi onunda üzerine sogan ve sarmısagı yayıyoruz ve karıstırmadan kapagını kapatıyoruz
biraz biberler ve sogan yumusayınca 2 tatlı kş kırmızı toz biber biraz kimyon serpiyoruz
üzerine bulyon,su vedomates püresini ekliyoruz
pişince patates ve kremayı ekleyip bir iki karıştırıp maydanoz serpip ocaktan alıyoruz
afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul