Konu
:
Milföylü Hindi
Yalnız Mesajı Göster
Milföylü Hindi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföylü Hindi
Milföylü Hindi Tarifi - Milföylü Hindi Yapılışı - Milföylü Hindi Nasıl Yapılır - Milföylü Hindi Malzemeleri
İçindekiler:
1 paket Banvit Hindi Kalça Kuşbaşı
8 adet milföy hamuru
1 adet yumurta sarısı
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı tereyağı
200 gr kuru soğan (iri doğranmış)
150 gr mantar (ince kıyılmış)
2 diş sarmısak (ince kıyılmış)
Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda)
Dört adet milföy hamurunu fırın tepsisine yerleştirin
Kalan milföy hamurlarının ortasını su bardağının ağzı ile kesin
Ortası yuvarlak kesilmiş milföy hamurlarını tepsideki hamurların üzerlerine yerleştirin
Kalan yuvarlak hamurları da fırın tepsisine dizin
Yumurta sarısı ile zeytinyağını çırpıp hamurların üzerine sürün ve önceden ısıtılmış 200 0C fırında hamurlar kabarıp üzerleri alın sarısı renk alıncaya kadar yaklaşık 20 dak
pişirin
Isıtılmış yağda soğanları karıştırarak yumuşayıncaya kadar yaklaşık 3-4 dak
soteleyin, sonra etleri katın ve karıştırmaya devam ederek 5 dak
daha soteleyin
Mantarları ilave edip 3-4 dak
pişirin
Sarmısak, tuz ve karabiberi ekleyip harmanlayın ve 2-3 dak
daha pişirip ateşten alın
Hazırladığınız etli karışımı milföy hamurlarının ortasına paylaştırın, üzerlerine yuvarlak milföy kapaklarını yerleştirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul