Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Milföy Hamurunda

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Milföy Hamurunda



Malzemeler


Yarim kg

tavuk gögsü sotelik dogranacak

2 Adet domates

2 adet sivri biber

Orta boy sogan

2 dis

sarimsak


kekik,kbiberpul biber,

tuz

4 adet milföy hamuru

sivi veya kati yag yeterince

Yapılışı:


Soganlar piyaz dogranir,yag ilave edilir biraz kavrulurDaha sonra

tavuklar ilave edilir 10 dakika orta ateste kavrulurDomates,ince dogranmis sbiber,kekik,sarimsak baharat konur çok az su ilave edilir orta ateste suyunu çekene kadar iyice pisirilirEtler pisince firina dayanikli küçük kaplara esit miktarda konur ve üzerlerine milföy hamuru kapatilirDaha sonra hamurlarin üzeri kizarana kadar orta hararetli firinda pisirilirServis tabagina ters çevrilip arzu ettiginiz garnitürle servis yapilir

Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla