Konu
:
Tavuk Milföy Hamurunda
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Milföy Hamurunda
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Milföy Hamurunda
Malzemeler
Yarim kg
tavuk gögsü sotelik dogranacak
2 Adet domates
2 adet sivri biber
Orta boy sogan
2 dis
sarimsak
kekik,k
biber
pul biber,
tuz
4 adet milföy hamuru
sivi veya kati yag yeterince
Yapılışı:
Soganlar piyaz dogranir,yag ilave edilir biraz kavrulur
Daha sonra
tavuklar ilave edilir 10 dakika orta ateste kavrulur
Domates,ince dogranmis s
biber,kekik,sarimsak baharat konur çok az su ilave edilir orta ateste suyunu çekene kadar iyice pisirilir
Etler pisince firina dayanikli küçük kaplara esit miktarda konur ve üzerlerine milföy hamuru kapatilir
Daha sonra hamurlarin üzeri kizarana kadar orta hararetli firinda pisirilir
Servis tabagina ters çevrilip arzu ettiginiz garnitürle servis yapilir
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul