Konu
:
Fesleğenli Piliç
Yalnız Mesajı Göster
Fesleğenli Piliç
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fesleğenli Piliç
Fesleğenli Piliç Tarifi - Fesleğenli Piliç Yapılışı - Fesleğenli Piliç Nasıl Yapılır - Fesleğenli Piliç Malzemeleri
Yemek türü: Ana yemek
Hazırlama süresi: 30 dakika
Miktar: 4 kişilik
İçindekiler:
1 tabak Piliç Göğüs Bonfile
2 çorba kaşığı zeytin ezmesi
1 çorba kaşığı fesleğenli pesto sos
125 ml piliç suyu
Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş)
Etleri streç arasında döverek hafifçe inceltin
Hafif yağlanmış yağsız tavayı ısıtıp, etleri yerleştirin
Hızlı ateşte, etlerin her iki yüzleri altın sarısı renk alıncaya kadar, yaklaşık 3`er dak
pişirin ve bir fırın kabına yerleştirin
Zeytin ezmesi ve fesleğenli pesto sosunu iyice karıştırıp, etlerin üzerlerine sürün
Piliç suyunu ilave edip, tuz ve karabiber serpin
Önceden ısıtılmış 200°C fırında, yaklaşık 20 dak
pişirin
Dilimleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul