Yalnız Mesajı Göster

Kaşarlı Tavuk Sarması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşarlı Tavuk Sarması





4 Kişiliktir

Malzemeler

4 adet kemiksiz tavuk göğsü

1 su bardağı kaşar peyniri rendesi

1 çay kaşığı karabiber

1 su bardağı un

1 adet yumurta

Kızartmak için: Sıvı yağ
Yemeğin Tarifi

Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın Tavukların içine bu harcı doldurun Rulo biçiminde sarın

Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın

Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla