Konu
:
Saray Usulü Piliç Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Saray Usulü Piliç Sarma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Saray Usulü Piliç Sarma
Malzemeler
- 1 adet piliç
- 100 gr
kuru kayısı
- 30 gr
badem
- Tuz,karabiber
Yapılışı
Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin
Kayısıları zar şeklinde doğrayın
Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun
Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın
Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın
Önceden ısıtılmış 200C fırında 45 dakika kadar pişirin
Piliç sarmayı ikişer cm
kalınlığında kesin
Servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul