Konu
:
Güveçte Tavuklu Karnabahar
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Tavuklu Karnabahar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Tavuklu Karnabahar
Güveçte Tavuklu Karnabahar tarifi - Güveçte Tavuklu Karnabahar yapilisi
Malzemeler
• 1 adet orta boy karnabahar
• 250 gr kuşbaşı tavuk göğsü
• 100 gr konserve mantar
• 1 adet kuru soğan
• 1 adet havuç
• 3 diş sarımsak
• 2 yemek kaşığı tetryağı
• 1 çay kaşığı köri
• Yeteri kadar tuz ve karabiber
• Yarım demet dereotu
• 1 su bardağı sıcak su
Tarif
Tereyağında tavuk etlerini soteleyin
Soğanı halka halka doğrayarak ilave edin
Bütün sarımsakları, mantarları halka doğranmış havuçları ilave edip kavurmaya devam edin
Karnabaharı dilim dilim kesip güvece yerleştirin
Üzerine tavuklu harcı, köri, tuz, karabiber katıp 1 su bardağı sıcak su ilave ederek güvecin ağzını kapatın
180 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin
Üzerine dereotu serpip servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul