Konu
:
Beşamel Soslu Fırın Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Beşamel Soslu Fırın Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamel Soslu Fırın Tavuk
Beşamel Soslu Fırın Tavuk Tarifi - Beşamel Soslu Fırın Tavuk Nasıl Yapılır - Beşamel Soslu Fırın Tavuk Malzemeleri
Beşamel Soslu Fırın Tavuk
750 gr
Tavuk
750 gr
Patates
750 gr
Havuç
750 gr
Bezelye
Hazır Beşamel Sos
Tuz
Karabiber
Kaşar Peyniri
Patatesler ve havuçlar haşlanıp küp küp doğranır
Tavuk da haşlanıp didiklenir
Bezelye konserve ise haşlamaya gerek yok
Patates, havuç, bezelye, tavuk, tuz ve karabiber borcama konur
Diğer taraftan Hazır Beşamel Sos tarifine göre hazırlanır
Hazırlanan beşamel sos bu karışıma eklenerek iyice karıştırılır
Üzerine rendelenmiş kaşar peynir yayılır ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kaşar peynir eriyene kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul