Konu
:
Türkmen Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Türkmen Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Türkmen Kebabı
Türkmen Kebabı tarifi - Türkmen Kebabı yapılışı - Türkmen Kebabı malzemeleri
Malzemeler
4 adet tavuk göğüs
1 su bardağı erişte
2 tatlı kaşığı bitkisel margarin
1 adet orta boy kuru soğan (halka şeklinde doğranmış)
4 adet yeşil soğan (uzun uzun doğranmış)
2 adet kırmızı biber (ince ince kıyılmış)
2 adet yeşil biber
1 çay kaşığı hardal
2 yemek kaşığı soya sosu
2 su bardağı su
Yapılışı
Öncelikle, erişteyi bir tencerede 1 tatlı kaşığı margarinle pembeleştirin
Tavuk tavuk göğüslerini parmak şeklinde ince ince kesin
Öte yandan, parmak şeklinde doğradığınız tavukları, kalan 1 kaşık yağda iyice kızartın
Kuru ve yeşil soğanları, biberleri de ekleyip, kavurarak pişirin
Daha önce kavurduğunuz erişteleri de üzerine ekleyin
Son olarak, soya sosunu ve hardalı 2 bardak suyla çırpıp tavukların üzerine ekleyin
Suyunu çekene kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul