Konu
:
Piliç Kavurma
Yalnız Mesajı Göster
Piliç Kavurma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piliç Kavurma
piliç kavurma nasıl yapılır
MALZEMELER:
* 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz)
* 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)
* 3 tane sivribiber (ince doğranmış)
* 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış)
* sıvıyağ, karabiber, tuz
* İsterseniz yoğurt
YAPILIŞI:
1
Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın
Renkleri dönene kadar kavurun
2
Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin, Kavurun
3
Domatesi, karabiberi ve tuzu ekleyin, harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin
4
İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul