Yalnız Mesajı Göster

Piliç Kavurma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Kavurma



piliç kavurma nasıl yapılır

MALZEMELER:


* 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz)

* 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)

* 3 tane sivribiber (ince doğranmış)

* 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış)

* sıvıyağ, karabiber, tuz

* İsterseniz yoğurt

YAPILIŞI:


1 Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın Renkleri dönene kadar kavurun

2 Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin, Kavurun

3 Domatesi, karabiberi ve tuzu ekleyin, harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin

4 İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla