Konu
:
Tavuk Serpmesi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Serpmesi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Serpmesi
Tavuk Serpmesi Tarifi - Tavuk Serpmesi Nasıl Yapılır - Tavuk Serpmesi Malzemeleri
Tavuk Serpmesi
2 adet yufka
1 çay bardağı süt
Çeyrek paket tereyağı
Üzeri için:
2 adet haşlanmış tavuk göğsü
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
Yarım tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı rende kaşar
Küçük bir fırın kabı yağlanır
Aralarına, sütlü tereyağlı karışım gezdirerek yufkalar kat kat konur
Üzerine didiklenmiş tavuk eti serpilir
Diğer yanda tereyağı, tuz ve un kavrulur, üzerine soğuk süt eklenir, kıvam alana kadar pişirilir
Tavuğun üzerine gezdirilir
En son rende kaşar serpilir
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul