Konu
:
Feslegenli Kremalı Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Feslegenli Kremalı Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Feslegenli Kremalı Tavuk
Feslegenli Kremalı Tavuk Tarifi - Feslegenli Kremalı Tavuk Yapılışı - Feslegenli Kremalı Tavuk Nasıl Yapılır - Feslegenli Kremalı Tavuk Malzemeleri
MALZEMESİ
600 gr
tavuk göğüs eti
1 yemek kaşığı margarin
2 adet kuru soğan
3/4 su bardağı krema
3 sap fesleğen
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Soğanları soyup şeritler halinde doğrayın
Tavuğu küçük küçük kesin
Fesleğeni ince şeritler halinde kesin
Margarini bir tavada eritin
Tavuk etini ekleyerek arasıra çevirerek 10 dakika pişirin
Pişmiş tavuk etini delikli kepçeyle bir tabağa alın
Tavadaki yağa soğanları koyup 5 dakika pembeleştirin
Krem şantiyi ekleyip tuz, karabiber ve fesleğenle tatlandırın
Bu sosa tavukları da katıp 5 dakika ısıtın
Not: Taze fesleğen bulamadığınız takdirde 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen de kullanabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul