Yalnız Mesajı Göster

Feslegenli Kremalı Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Feslegenli Kremalı Tavuk



Feslegenli Kremalı Tavuk Tarifi - Feslegenli Kremalı Tavuk Yapılışı - Feslegenli Kremalı Tavuk Nasıl Yapılır - Feslegenli Kremalı Tavuk Malzemeleri

MALZEMESİ

600 gr tavuk göğüs eti

1 yemek kaşığı margarin

2 adet kuru soğan

3/4 su bardağı krema

3 sap fesleğen

Tuz

Karabiber


HAZIRLANIŞI

Soğanları soyup şeritler halinde doğrayın Tavuğu küçük küçük kesin Fesleğeni ince şeritler halinde kesin

Margarini bir tavada eritin Tavuk etini ekleyerek arasıra çevirerek 10 dakika pişirinPişmiş tavuk etini delikli kepçeyle bir tabağa alın

Tavadaki yağa soğanları koyup 5 dakika pembeleştirin Krem şantiyi ekleyip tuz, karabiber ve fesleğenle tatlandırın Bu sosa tavukları da katıp 5 dakika ısıtın


Not: Taze fesleğen bulamadığınız takdirde 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen de kullanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla