Konu
:
Acılı Kanatlar
Yalnız Mesajı Göster
Acılı Kanatlar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı Kanatlar
Acılı Kanatlar Tarifi - Acılı Kanatlar Nasıl Yapılır - Acılı Kanatlar Malzemeleri
Malzemeler - 1 Çorba Kaşığı Kırmızı Pul Biber
- 1 Çay bardağı Sıvı Yağ
- 1 Çorba Kaşığı Süt
- 12 Adet Tavuk Kanadı
- 1 Çorba Kaşığı Toz Şeker
Hazırlanışı Derin bir kabın içinde sütü, kırmızı pul biberi, sıvı yağı ve şekeri iyice çırpın
İçine tavuk parçalarını ekleyip yaklaşık 2 saat kadar buzdolabında dinlendirin
Tavuk kanatlarını pişirimeden önce sudan geçirip kurulayın
Bu işlem pişerken üzerindeki şeker yanmasın diye yapılır
Terbiye olurken zaten etin içine acı ve tatlısı işlemiş olduğu için lezzetinden bir şey kaybetmeyecektir
Daha sonra yağsız bir tavada her tarafını güzelce kızartıp servis tabağına alın
Çok az yağda kızarttığınız ya da haşladığınız sebzelerle ikram edebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul