Konu
:
Zeytinyağlı Mantarlı Enginar
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Mantarlı Enginar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Mantarlı Enginar
Malzemeler
6 Adet enginar
2 Adet soğan
1 Adet havuç
1 Çay kaşığı tozşeker
15 Adet mantar
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım demet dereotu
Yarım limon suyu
Tuz
Hazırlanışı
Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağında kavurun
İnce kıyılmış mantar ve küp şeklinde doğranmış havuçları ilave ederek bir süre daha kavurun
Tuz ve tozşeker ekleyip karıştırın
Enginarları temizleyip tencereye dizin
Hazırladığınız harçtan ortalarına doldurun
1 çay bardağı sıcak su ilave ederek kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin
Ocaktan almadan önce limon suyunu ekleyin
Enginarları servis tabağına alıp kıyılmış dereotu ile süsleyin
Ilık yada soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul