Konu
:
Zeytinyağlı Kabak Türlüsü
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Kabak Türlüsü
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Kabak Türlüsü
zeytinyağlı kabak nasıl pişirilir - kabak türlüsü - kabak yemeği
MALZEMELER
½ kg kabak
2 adet havuç
2 adet sogan
1 su bardagi konserve bezelye
4 dis sarimsak
½ demet dereotu
1 çay bardagi zeytinyagi
1 yemek kasigi toz seker
Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Kabak ve havuçlari kaziyin
Kabaklari dörde bölüp parmak uzunlugunda kesin
Havuçlari yuvarlak dograyin
Soganlari piyaz olarak dograyip zeytinyaginda kavurun
Sarimsak ve havuçlari katip 1-2 dakika kavurup kabaklari ekleyin
Bezelye, toz seker ve tuzu ilave edip bir çay bardagi sicak su ekleyip pismeye birakin
Suyunu çekip sebzeler yumusayip yagina kalinca atesten alin
Servis tabagina alip üzerine kiyilmis dereotu serpip soguyunca servis yapin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul