Yalnız Mesajı Göster

Zeytinyağlı Kabak Türlüsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Kabak Türlüsü



zeytinyağlı kabak nasıl pişirilir - kabak türlüsü - kabak yemeği


MALZEMELER


½ kg kabak

2 adet havuç

2 adet sogan

1 su bardagi konserve bezelye

4 dis sarimsak

½ demet dereotu

1 çay bardagi zeytinyagi

1 yemek kasigi toz seker

Tuz


YAPILIŞ TARİFİ


Kabak ve havuçlari kaziyin Kabaklari dörde bölüp parmak uzunlugunda kesin Havuçlari yuvarlak dograyin Soganlari piyaz olarak dograyip zeytinyaginda kavurun


Sarimsak ve havuçlari katip 1-2 dakika kavurup kabaklari ekleyin Bezelye, toz seker ve tuzu ilave edip bir çay bardagi sicak su ekleyip pismeye birakin


Suyunu çekip sebzeler yumusayip yagina kalinca atesten alin Servis tabagina alip üzerine kiyilmis dereotu serpip soguyunca servis yapin






alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla