Yalnız Mesajı Göster

Labneli İzgara Kabak Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Labneli İzgara Kabak Sarma



Labneli Izgara Kabak Sarma Tarifi - Labneli Izgara Kabak Sarma Nasıl Yapılır - Labneli Izgara Kabak Sarma Malzemeleri


Malzemeler:


2 adet orta boy kabak

4 yemek kaşığı Pınar Labne

2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

Dereotu

Zeytinyağı


Yapılışı:


1- Kabakların saplarını kesin ve çok derine kaçmadan soyun

2- Soyduğunuz kabakları boyuna 1 cm kalınlığında dilimleyin Dilimlenen kabakları yumurta fırçası ile yağlayın

3- Tost makinenizi ya da elektrikli ızgaranızı en yüksek dereceye ayarlayıp kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin

4- Labne peyniri ve kaşar peynirini bir kâsede iyice karıştırın

5- Pişen kabağı tezgâha alın ve içine bir parça peynirli karışımdan koyarak rulo yapın Her ruloya 1 kürdan saplayın ve servis tabağına dizin

6- Dereotlarıyla süsleyerek, ılık ya da soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla