Konu
:
Labneli İzgara Kabak Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Labneli İzgara Kabak Sarma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Labneli İzgara Kabak Sarma
Labneli Izgara Kabak Sarma Tarifi - Labneli Izgara Kabak Sarma Nasıl Yapılır - Labneli Izgara Kabak Sarma Malzemeleri
Malzemeler:
2 adet orta boy kabak
4 yemek kaşığı Pınar Labne
2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Dereotu
Zeytinyağı
Yapılışı:
1- Kabakların saplarını kesin ve çok derine kaçmadan soyun
2- Soyduğunuz kabakları boyuna 1 cm kalınlığında dilimleyin
Dilimlenen kabakları yumurta fırçası ile yağlayın
3- Tost makinenizi ya da elektrikli ızgaranızı en yüksek dereceye ayarlayıp kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin
4- Labne peyniri ve kaşar peynirini bir kâsede iyice karıştırın
5- Pişen kabağı tezgâha alın ve içine bir parça peynirli karışımdan koyarak rulo yapın
Her ruloya 1 kürdan saplayın ve servis tabağına dizin
6- Dereotlarıyla süsleyerek, ılık ya da soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul