Konu
:
Kabuklu Sarımsak Turşusu
Yalnız Mesajı Göster
Kabuklu Sarımsak Turşusu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabuklu Sarımsak Turşusu
Bu da kabuklu sarımsak turşusu tarifi
MALZEMELER:
Taze sarımsak
Sirke
Limon tuzu
Toz şeker
Tuz
Su
YAPILIŞI:
Taze sarımsaklar yıkanır
Kavanoza yerleştirilir
Üzerine tuzlu su eklenir
Günde bir defa suyu boşaltılıp tekrar tuzlu su eklenir
Bu işleme 3 gün boyunca tekrar edilir
4
gün sirke,tuz,limon tuzu,toz şeker ve su karıştırılıp sarımsakların üzeri kapanana kadar eklenir
Bir kaç gün sonra turşunuz hazır
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul