Konu
:
Peynirli Yoğurt Turşusu
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Yoğurt Turşusu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Yoğurt Turşusu
Peynirli Yoğurt Turşusu Tarifi - Peynirli Yoğurt Turşusunun Yapılışı - Peynirli Yoğurt Turşusu Nasıl Yapılır
Malzemeler
500 gram süzme yoğurt
500 gram sert beyaz peynir
5-6 adet arnavut biberi
Taze otlar (kekik ve biberiye)
Sızma zeytinyağı
Yapılışı
Önce, yoğurt ile rendelenmiş beyaz peyniri karıştırın
Elinizde ufak ceviz büyüklüğünde toplar yapın
Yoğurtlu topları taze otlara ve arnavut biberine bulayın
Kavanoza yerleştirin
Kavanozu dolduracak kadar sızma yağ ekleyip, serin, güneş almayan bir yerde, otların aromasını iyice alması için 3-4 gün ya da daha uzun süre bekletin
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul