Konu
:
Dömi Glas Salçası
Yalnız Mesajı Göster
Dömi Glas Salçası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dömi Glas Salçası
Dömi Glas Salçası Tarifi - Dömi Glas Salçası Nasıl Yapılır - Dömi Glas Salçası Malzemeleri
Dömi Glas Salçası
Sığır ve dana kemiği
1 Demet maydonoz
1 Havuç
2-3 Diş sarımsak
1 Baş soğan
1/2 Çorba kaşığı domates salçası
Dana ve sığır kemiklerini yıkayıp soğuk suda kaynatınız
Suyu kaynatılarak çektirilen bu kemikleri çıkararak fırında hafifçe kızartınız
Üzerlerine zar şeklinde kesilmiş soğan, havuç maydonoz, dereotu, sarımsak domates salçası ilave ediniz
Beraberce kırıştırarak üzerlerine soğuk su koyunuz ve 4 saal orta ısıda kaynatınız
Kaynarken suyun üzerine çıkan yağ ve köpükleri kaşıkla alınız
Haşlanmış etlerle servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul