Konu
:
Espanyol Sos
Yalnız Mesajı Göster
Espanyol Sos
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Espanyol Sos
Espanyol Sos Tarifi - Espanyol Sos Yapılışı - Soslar
MALZEMELER
3 kg küçük kırılmış sığır kemiği
300 gram margarin
150 gram havuç
150 gram Soğan
1 Diş sarımsak
1 Bağ maydanoz
200 gram domates salçası
175 gram un
YAPILIŞ TARİFİ
Kemikler yağda kızartılır
Soğan,havuç ve un ilave edilerek pembeleşinçeye
kadar kavrulur
Salça ve 5 lt su ilave edilir
Maydanoz ve sarımsakda
konarak 4-5 saat kaynatılır
Eksildikçe suyu tamamlanır
Süzgeçten süzülür
diğer sosların yapımında kullanılır
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul