Konu
:
Etli Taze Barbunya
Yalnız Mesajı Göster
Etli Taze Barbunya
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Taze Barbunya
taze barbunya nasıl pişirilir - etli barbunya tarifiMALZEMELER
1 kilo taze barbunya
500 gram çalı fasulyesi
Etli Taze Barbunya Yemeği Tarifi
500 gram kemikli kuşbaşı et
2 adet soğan
2 yemek kaşığı yağ
2 yemek kaşığı biber domates salçası karışımı
Tuz, Karabiber
YEMEĞİNİN YAPILIŞI VE HAZIRLANMASI
1
Soğan küçük doğranır
Etle birlikte yağda biraz kavrulur Et suyunu salıp çekince salçalar konur Biraz daha kavrulur
5-6 bardak sıcak su dökülür
Kaynamaya bırakılır
2
Barbunya kabuklarından temizlenir, yıkanır
Çalı fasulyenin kılçıkları temizlenir
Yıkanır ve arzu edilen boylarda kesilir
Barbunya ve fasulye birlikte kaynayan suya katılır Kaynadıktan sonra altı kısılarak pişirilir
Pişeceğine yakın tuz ve karabiber katılır Suyunu tamamen çekmeden ocaktan alınır
Not:Kurutulmuş veya taze kırmızıbiber de kullanılır
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul