Konu
:
Tavuklu Enginar Graten
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Enginar Graten
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Enginar Graten
enginar nasıl pişirilir - enginar graten - garnitürlü enginar
Malzemeler:
4 adet enginar
1 tavuk göğsü
1 küçük soğan
Garnitür:
Un
süt
yağ
Yapılışı:
Enginarları temizleyip haşlayın
Tavuğuda haşlayın
Soğanı doğrayın yağda kavurun ve haşlanıp didklenmiş tavuğu ve garnitürü ilave edip çok az kavurun
Daha sonra enginarları borcama dizin
Çukur kısımlarına hazırladığınız tavukları doldurun
Beşamel sos için;
2-3 kaşık unu yağda kavurun sütü ilave edin ve çırpın
Hafif kaynamaya başlayınca ateşten alın ve hazırladığınız enginarların üzerine dökün
Üzerine kaşar peyniri yerleştirip fırına koyun
Kaşarlar eriyince servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul