Yalnız Mesajı Göster

Tavuklu Enginar Graten

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Enginar Graten



enginar nasıl pişirilir - enginar graten - garnitürlü enginar



Malzemeler:


4 adet enginar

1 tavuk göğsü

1 küçük soğan

Garnitür:


Un

süt

yağ


Yapılışı:


Enginarları temizleyip haşlayın Tavuğuda haşlayın Soğanı doğrayın yağda kavurun ve haşlanıp didklenmiş tavuğu ve garnitürü ilave edip çok az kavurun Daha sonra enginarları borcama dizin Çukur kısımlarına hazırladığınız tavukları doldurun

Beşamel sos için;


2-3 kaşık unu yağda kavurun sütü ilave edin ve çırpın Hafif kaynamaya başlayınca ateşten alın ve hazırladığınız enginarların üzerine dökün Üzerine kaşar peyniri yerleştirip fırına koyun Kaşarlar eriyince servis yapın




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla