Konu
:
Beşamel Soslu Kıymalı Karnıbahar
Yalnız Mesajı Göster
Beşamel Soslu Kıymalı Karnıbahar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamel Soslu Kıymalı Karnıbahar
Beşamel Soslu Kıymalı Karnıbahar tarifi - sebze yemekleri
Malzemeler:
* 1 Adet Karnıbahar
* 250 Gram Kıyma
* 1 Adet Yemeklik Soğan
* 1 Adet Havuç
* 1 Yemek Kaşığı Salça
* 3 Su Bardağı Süt
* 2 Yemek Kaşığı Un
* Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
* Üzerine Kaşar Peyniri Rendesi
Başka bir lezzetle tekrar sizlerleyim
Beşamelli karnıbahar favorilerim arasında
Bu ara çok sık yapıyorum
Çocuklarımın da afiyetle yediği, göze ve mideye hidap ettiği için çok seviyorum
Yapmayanlar varsa mutlaka denesin
Hazırlanışı:
1
Karnıbahar haşlanır
2
Soğan, havuç, kıyma ve salça beraber kavrulur
3
Haşlanmış karnıbahar fırın kabına yerleştirilir
4
Pişmiş olan kıyma karnıbaharın üzerine yerleştirilir
5
Başka bir tencerecede un ve yağ kavrulur, süt ilave edilir
6
Beşamel sos hazır olduktan sonra kıymanın üzerine dökülür
7
Kaşar peyniri de üzerine ilave edilip önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul