Konu
:
Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar
Yalnız Mesajı Göster
Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar
Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar - Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar Tarifi
Malzemeler:
1 adet karnabahar
1 soğan
2 diş sarımsak
1 çorba k
domates salçası
4 havuç
200 gr
kıyma
Sıvıyağ
Tuz
karabiber
Beşamel sosu için:
2 su b
süt
1 çorba k
un
Muskat
Tuz
Karabiber
Üzeri için: kaşar peynir rendesi
Hazırlanışı :
İlk olarak karnabaharı haşlayın
Diğer tarafta beşamel sosu hazırlayın
Bunun için unu sıvıyağda kavurun
Daha sonra üzerine sütü ekleyerek koyulaşmaya başlayınca üzerine karabiber ve muskatı ekleyin
Daha sonra soğanı sıvıyağda kavurmaya başlayın
Daha sonra üzerine kıymayı ve salçayı da ekleyerek yarı kıvamda pişirin
Haşladığınız karnabaharı fırın kabına çiçek çiçek ayırarak yerleştirin
Daha sonra üzerine haşlanmış havuçları yerleştirin
Üzerine kıymayı , beşamel sosu ve kaşar peyniri rendesini ekleyerek 180 derecelik fırında pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul