Yalnız Mesajı Göster

Kuzu Kaburgalı Kapuska

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzu Kaburgalı Kapuska



Kuzu Kaburgalı Kapuska Tarifi - Kuzu Kaburgalı Kapuska Yapılışı - Kuzu Kaburgalı Kapuska Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kuzu Kaburgalı Kapuska

Malzemeler :


1 Kilo Beyaz Lahana

300 Gr Kuzu Eti

2 Soğan

2 Diş Sarımsak

1 Çorba K Domates Salçası

1 Çorba K Biber Salçası

3 Çorba K Bulgur

Sıvıyağ

Tuz

Tane Karabiber


Hazırlanışı :


İri doğranmış kemikli kuzu etini sıvıyağ doğranmış geniş bir tencereye koyup kavuruyoruz Soğanları ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz Doğranmış sarımsak, domates salçası ve biber salçasını katıp kavurmaya devam ediyoruz


Beyaz lahanayı doğrayıp ete ekliyoruz Lahana tamamen et ile birlikte susuz olarak kavrulduktan sonra sıcak su döküyoruz Orta kıvamda piştikten sonra bulgurunu ekliyoruz


Tane karabiber ve tuz ekleyip biraz daha pişirip servis ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla