Konu
:
Kuzu Kaburgalı Kapuska
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Kaburgalı Kapuska
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Kaburgalı Kapuska
Kuzu Kaburgalı Kapuska Tarifi - Kuzu Kaburgalı Kapuska Yapılışı - Kuzu Kaburgalı Kapuska Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kuzu Kaburgalı Kapuska
Malzemeler :
1 Kilo Beyaz Lahana
300 Gr
Kuzu Eti
2 Soğan
2 Diş Sarımsak
1 Çorba K
Domates Salçası
1 Çorba K
Biber Salçası
3 Çorba K
Bulgur
Sıvıyağ
Tuz
Tane Karabiber
Hazırlanışı :
İri doğranmış kemikli kuzu etini sıvıyağ doğranmış geniş bir tencereye koyup kavuruyoruz
Soğanları ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz
Doğranmış sarımsak, domates salçası ve biber salçasını katıp kavurmaya devam ediyoruz
Beyaz lahanayı doğrayıp ete ekliyoruz
Lahana tamamen et ile birlikte susuz olarak kavrulduktan sonra sıcak su döküyoruz
Orta kıvamda piştikten sonra bulgurunu ekliyoruz
Tane karabiber ve tuz ekleyip biraz daha pişirip servis ediyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul