Konu
:
Enginar Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Enginar Buğulama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginar Buğulama
Enginar Buğulama Tarifi - Enginar Buğulama Yapılışı - Enginar Buğulama Malzemeleri
Enginar buğulama malzemeleri (kişi başı)
* 1 orta boy enginar
* Önceden hazırlanmış sos veya mayonez
* Tuz
Enginar buğulama tarifi
1
Enginarların kalın yapraklarını çıkarın, dipteki sert kısmını da kesip alın
2
Yapraklar yumuşayıncaya kadar suda pişirin
Ateşten çekmeden 5 dakika önce tuzlayın
3
İyice süzülmeleri için enginarları baş aşağı koyun
Öneriler : Sofraya getirilen enginarları sevdiğiniz bir sosla yiyebilirsiniz
Sos yoksa bir kaseye biraz limon suyu, zeytinyağı ve tuz koyun
Hepsini iyice çırptıktan sonra enginar yapraklarını bir sıvıya daldırarak da yiyebilirsiniz
İçinde değerli mineraller bulunan enginar suyu ile iyi bir çorba yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul