Yalnız Mesajı Göster

Karadeniz Usulü Pazı Kavurması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karadeniz Usulü Pazı Kavurması



Pazı Kavurması Tarifi - Pazı Kavurması Yapılışı - Pazı Kavurması Nasıl Yapılır - Oktay Usta Pazı Kavurması

Malzemeler :


1 Demet Pazı

2 Soğan

1 Çorba K Tereyağı

Yarım Çay B Mısırözü Yağı

Yarım Çay K Sarımsak Tozu

Tuz

Toz Şeker

Su


Hazırlanışı


Tereyağı ve mısırözü yağını eritiyoruz Yemeklik doğranmış soğanları ekleyip kavuruyoruz Pazıyı doğrayıp soğanlara ekliyoruz


Tuz, sarımsak tozu, ve biraz toz şeker ilave ediyoruz Biraz su ekleyip kavrulduktan sonra servis ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla