Konu
:
Havuç Yoğurtlaması
Yalnız Mesajı Göster
Havuç Yoğurtlaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuç Yoğurtlaması
Malzemeler;
*1 kg havuç
*2 çorba kaşığı zeytinyağı
*200-250 gr yoğurt ( arzuya göre artırılıp, azaltılabilir)
*2 diş dövülmüş sarmısak
*tuz
Hazırlanışı;
1
Havuçları yıkayın ve üstünü ince bir şekilde soyun
Soyucu /doğrayıcı aletle boylamasına ince ve uzun şeritler halinde doğrayın
2
Zeytinyağı ve tuz ile birlikte, havuçlar yumuşayıncaya kadar kavurun
3
Yumuşayan havuçların iyice soğumasını bekleyin
4
Sarmısakları yoğurt ile birlikte çırpın ve soğuyan havuçlara katarak karıştırın
5
Servis tabağına alacağınız havuç yoğurtlamasını, ince doğranmış maydonoz ile süsleyerek servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul