Konu
:
Yoğurtlu Şalgam Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Yoğurtlu Şalgam Kızartması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yoğurtlu Şalgam Kızartması
Yoğurtlu Şalgam Kızartması Tarifi - Yoğurtlu Şalgam Kızartmasının Yapılışı - Yoğurtlu Şalgam Kızartması Nasıl Yapılır - Meze Tarifleri
Malzemler:
1 kg şalgam
250 gr yoğurt
2-3 diş sarımsak
Tuz
Yapılışı:
1- Şalgamların kabukları soyulup dilim dilim doğranır
Tencereye konup su ve tuz ilave edilip haşlanır
2- Şalgamlar yumuşayınca ateşten alınıp, suyu süzdürülür
Tavada sıvıyağ kızdırılıp, şalgamların iki tarafı nar gibi kızartılır
Delikli kepçe ile yağı süzdürülerek servis tabağına alınır
3- Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür
Et yemekleri yanında garnitür olarak kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul