Konu
:
Tiritli Rumeli Paçası
Yalnız Mesajı Göster
Tiritli Rumeli Paçası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tiritli Rumeli Paçası
Tiritli Rumeli Paçası Tarifi - Tiritli Rumeli Paçasının Yapılışı - Sakatat yemekleri
Malzemeler:
2 adet koyun paçası
4 diş sarımsak
1/2 adet limon
1 çorba kaşığı sirke
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz beyaz biber
2 litre su
2 çorba kaşığı yoğurt
2 dilim kızarmış tost ekmeği
Yapılışı:
Paçaları temizleyin
2 lt
su ile beraber sarmısak, sirke, limon, tuz ve biber ile birlikte pişinceye kadar kaynatın
Piştikten sonra suyunu süzüp bir kenara bırakın
Paçalar soğuduktan sonra kemiklerini ayırın
Ayıklanan etleri süzülmüş suyun içine koyun ve 2 dakika kaynatın
Servis için kızarmış ekmekleri tabağa koyun
Üzerine paçayı yerleştirin
İsterseniz yoğurtla birlikte servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul