Konu
:
Afyon Usulü Paça
Yalnız Mesajı Göster
Afyon Usulü Paça
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Afyon Usulü Paça
Afyon Usulü Paça Tarifi - Afyon Usulü Paça Yapılışı - Afyon Usulü Paça Nasıl Yapılır - Afyon Usulü Paça Malzemeleri
Malzemeler:
2 kg paça eti ( Sığır, kuzu ayağı ya da kelle eti)
1 adet bayat afyon ekmeği
4 kaşık süzme yoğurt
4 diş sarımsak
Kırmızıbiber, tuz
1 yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı:
Paça eti düdüklüde piştikten sonda pişen etlerin kemikleri temizlenir
Bayat ev ekmeği kare şeklinde doğranarak servis tabağına konur
Üzerine et suyu gezdirilir ve etler üzerine yerleştirilir
Üzerine sarımsaklı yoğurt ve kızdırılmış tereyağı dökülürek servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul