Konu
:
Yoğurtlu Kelle
Yalnız Mesajı Göster
Yoğurtlu Kelle
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yoğurtlu Kelle
MALZEMELER
2 adet kuzu başı
2 bardak yoğurt
6 diş sarmısak
1 yemek kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı pul biber
Karabiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
Kuzu başlarının çenelerini çıkarıp atın
Tencereye tuz ve su koyup 2 saat kadar, etler kemiklerinden ayrılancaya dek pişirin
Kemikleri etlerden ayırıp iri iri doğrayın
Sarmısaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış pul biberle servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul