Yalnız Mesajı Göster

Nohutlu Paça Haşlaması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Nohutlu Paça Haşlaması



Nohutlu Paça Haşlaması Tarifi - Nohutlu Paça Haşlaması Yapılışı - Nohutlu Paça Haşlaması Nasıl Yapılır - Nohutlu Paça Haşlaması Malzemeleri

Malzemeler ; 4 kişi için


8 bardak Su

1 su bardağı nohut

2 adet Koyun Paçası

2 adet Limon

2 diş Sarımsak

yeterince Tuz


Akşamdan nohutlar suya ıslatılır Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olamlıdırDüdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılırSonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla