Konu
:
Nohutlu Paça Haşlaması
Yalnız Mesajı Göster
Nohutlu Paça Haşlaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Nohutlu Paça Haşlaması
Nohutlu Paça Haşlaması Tarifi - Nohutlu Paça Haşlaması Yapılışı - Nohutlu Paça Haşlaması Nasıl Yapılır - Nohutlu Paça Haşlaması Malzemeleri
Malzemeler ; 4 kişi için
8 bardak Su
1 su bardağı nohut
2 adet Koyun Paçası
2 adet Limon
2 diş Sarımsak
yeterince Tuz
Akşamdan nohutlar suya ıslatılır
Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olamlıdır
Düdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılır
Sonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul